RECORDA: ÉS MOLT IMPORTANT QUE CONFIRMES QUE SEGUEIXES EN LA LLISTA D'ESPERA EN TOTES LES TITULACIONS QUE NO T'HAN ASSIGNAT. 

Resultats de la preinscripció

Una vegada coneguts els resultats, si no has estat admès/a en la primera opció de titulació que sol·licitares, se t'adjudica un nombre d'ordre en la llista d'espera.

Si has estat admès/a en segona o successives opcions, si no vols perdre la plaça assignada, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions que et marque el centre que imparteix la titulació. Si no ho fas així, s'entendrà que renuncies a la plaça.

Funcionament de les llistes d'espera 2023

Les llistes d'espera no són presencials, cada adjudicació es publica en la web de la Universitat, les persones interessades comprovaran individualment el resultat, per la qual cosa és necessari que estigues pendent de les dates de les crides: les adjudicacions de plaça als estudiants que estiguen en llista d'espera es realitzaran el 24, 26 i 28 de juliol.

Si estàs en llista d'espera i t'interessa obtenir plaça, has d'accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar en cadascuna de les titulacions en les quals estàs en llista d'espera, el teu interès per continuar en ella, així podràs participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides.

La data límit de confirmació per a cadascuna de les crides serà el dia anterior fins a les 23:59 hores.

Avís: En el cas que no realitzes aquesta confirmació, el programa t'exclourà automàticament dels llistats, amb la qual cosa, perdràs l'opció de ser admès/a en eixa titulació, i RECORDA: has de confirmar per cadascuna de les crides el teu desig de continuar en llistes d'espera.

Si has estat admés o admesa en alguna de les crides de la llista d'espera, contacta amb la Facultat per consultar els horaris de matrícula, pot haver algun canvi respecte dels publicats a continuació.

Data de matrícula si t'assignen una plaça de la llista d'espera:

  • Adjudicació 24 de juliol: 25 de juliol de 8 a 15 hores.
  • Adjudicació 26 de juliol: 27 de juliol de 8 a 15 hores
  • Adjudicació 28 de juliol: 31 de juliol de 8 a 15 hores.
  Accés a la matricula online  

 

 

Si ja estàs matriculat/da, anul·laràs la matrícula inicial abans d'anar a matricular-te en la nova plaça assignada per la llista d'espera, i així tantes vegades com sigues admès/a en una titulació que, per orde de preferència estiga abans que l'assignada per preinscripció.

SI HAS REALITZAT RECLAMACIÓ AL RESULTAT DE LA PREINSCRIPCIÓ i no has pogut confirmar la llista d'espera, has de consultar les notes de tall en les diferents crides i comprovar si obtindries plaça amb la teua nota d'accés (ja que el resultat de la reclamació no es reflectirà en les llistes d'espera), si és el cas, hauràs de dirigir-te, a la secretaria del centre en el qual s'impartisca la titulació, i indicar que has sigut admés perquè la teua nota és superior a la nota de tall publicada.