Terminis de preinscripció per al curs 2019-20

Hi haurà una convocatòria que es resoldrà amb l'adjudicació de places el dia 12 de juliol de 2019, però amb els terminis per a presentar la sol·licitud segons les circumstàncies de l'alumnat que s'especifiquen a continuació:

  • Del 17 de juny al 5 de juliol de 2019 (fins a les 14 hores), tots dos inclosos. Alumnat que es presenta a les proves d’accés a la universitat del curs 2018-19 (tant en la convocatòria ordinària de juny, com en l'extraordinària de juliol) alumnat que ja dispose de la seua qualificació d’accés, per haver aprovat la PAU en anys anteriors, alumnat amb credencial de la UNED, titulats universitaris, cicles formatius i majors de 25, 40 i 45 anys.
  • Del 17 de juny al 8 de juliol de 2019 (fins a les 14 hores), tots dos inclosos. Alumnat procedent de sistemes educatius d’estats membres de la Unió Europea o els d’altres estats amb què s’hagen subscrit acords internacionals aplicables a este respecte (credencial UNED obtinguda en el curs 2018/2019), així com els alumnes procedents de la UE però sense accés a la universitat i alumnes amb batxiller de fora de la UE, amb l'homologació al batxillerat espanyol que realitzen les Pau en la UNED en el present curs. No obstant açò, les sol·licituds presentades entre el 9 i el 31 de juliol de 2019 pels estudiants pertanyents a aquests col·lectius seran tingudes en compte respectant-se els drets d'admissió d'aquests estudiants.ç

Prioritat en l'adjudicació. Encara que la convocatòria siga única i es resolga per a tots el 12 de juliol de 2019, se segueixen mantenint les mateixes prioritats d'adjudicació, així l'alumnat de cursos anteriors i els que aproven la convocatòria ordinària de PAU de juny de 2019, tenen preferència sobre l'alumnat que aprova la PAU en la convocatòria extraordinària de juliol de 2019. Les assignatures de fase voluntària aprovades en la convocatòria extraordinària de juliol de 2019 no es comptabilitzaran per a adjudicació preferent a aquell alumnat que haja aprovat la PAU al juny de 2019 o en anys anteriors.

PRESENTACIÓ TELEMÀTICA DE LA PREINSCRIPCIÓ

La preinscripció en la Comunitat Valenciana es realitza telemàticament, mitjançant el formulari que es troba a la pàgina web de la Conselleria d'Educació.

Novetat: A partir d'aquest curs, la preinscripció és totalment telemàtica, no es presenta ni la sol·licitud ni cap document en paper.

Instruccións Preinscripció 2019

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies