University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Imatge Valoritza i Transfereix 2023
Convocatòria "Valoritza i Transfereix 2023"

El Vicerectorat Innovació i Transferència de la Universitat de València ha publicat la Convocatòria Valoritza i Transfereix 2023 (Resolució de 4 d’octubre de 2023 del Rectorat) amb la finalitat de millorar les oportunitats d’explotació dels resultats d’investigació generats a la Universitat de València, promoure el desenvolupament i la maduració d’aquests resultats, i facilitar la seua transferència a l’entorn socioeconòmic.

L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió d’ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte.

Segons el tipus de resultat d’investigació els projectes podran rebre una ajuda màxima de:

- Projectes de validació de resultats d’investigació, protegits o protegibles per drets de propietat industrial. Ajuda màxima de 60.000 €.

- Projectes de validació de resultats d’investigació, protegits o protegibles per drets de propietat intel·lectual. Ajuda màxima de 20.000 €.

Els beneficiaris seran qualsevol membre del Personal Docent i Investigador de la Universitat de València amb la categoria de doctor/a i dedicació a temps complet, així com el personal investigador contractat en el marc de convocatòries públiques de programes per a la incorporació de doctors/es de l’àmbit internacional, estatal, autonòmic i de la Universitat de València, a temps complet i duració del contracte de tot el període d'execució del projecte.

Els costos elegibles podran incloure personal contractat, material fungible i petit equipament, viatges i dietes, contractació de serveis d’R+D i tecnològics i contractació d’altres serveis que estiguen lligats al desenvolupament del projecte.

Per a més informació, i prèviament a la presentació de qualsevol projecte, poseu-vos en contacte amb la Secció d'Innovació i Valorització per a que us orienten en la preparació de la sol·licitud.

Termini de presentació de sol·licituds: del 5 d’octubre fins al 7 de novembre de 2023 a les 14:00 hores.

 

ScheduleFrom 5 october 2023 to 7 november 2023. Every day at 08:00 to 14:00.

 
 
Place

Servei de Transferència i Innovació

 
Organized by

Universitat de València.

 

Contact sti.innovacio@uv.es

 
More information