University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Seminari sobre la Delinqüència informàtica. 8/11/2013

  • November 4th, 2013
Seminari sobre la Delinqüència informàtica

El pròxim divendres, 8 de novembre es celebra a l’aulari nord del campus de tarongers de la Universitat de València el seminari sobre delinqüència informàtica dins del Cicle de Seminaris del grau de Criminologia i el doble grau Dret-Criminologia de la mateixa Universitat. Aquest seminari està dirigit a alumnes del grau de Criminologia i del doble grau Dret-Criminologia.

El seminari compta amb els ponents: Juan Diego Montañés Lozano (Fiscal especialista en criminalitat informàtica. Fiscalia Provincial de Castelló), Juan Carlos Casas Chávez (Inspector Cap del Grup d’Investigació de Delictes Tecnològics de la Prefectura Superior de Policia de València) i Enrique Carbonell Vayá (Professor Titular de Psicologia de la U.V. i Secretari de l’Intituto de Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València)

El Comitè Científic del Seminari és el següent: Enrique Orts Berenguer, Catedràtic de Dret penal i Director de l’Institut Universitari d’Investigació en Criminologia i Ciències Penals; Juan Carlos Carbonell Mateu, Catedràtic de Dret penal i Director del Departament de Dret penal; Margarita Roig Torres, Professora Titular de Dret penal y Coordinadora de la Titulació de Criminologia.

Secretaria: Tàlia González Collantes

Images: