University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Conferència: "1968-2016: Un relat històric del terrorisme a Espanya". 29/11/2016

  • November 24th, 2016
1968-2016: Un relat històric del terrorisme a Espanya

L'Asociación de Víctimas del Terrorismo de la Comunidad Valenciana organitza la conferència "1968-2016: Un relat històric del terrorisme a Espanya" en el saló de graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València el 29 de novembre de 2016  a les 11:00h. L'acte serà presentat per la Sra. Degana de la Facultat de Dret Dª Mª Elena Olmos Ortega i actuarà com a moderador el director de l'Institut Universitari de Recerca en Criminologia D. Juan Carlos Carbonell Mateu.

La conferència tindrà com a ponents a D. Florencio Domínguez Irribarren, director de la Fundación Centro para la Memoria de las Víctimas del Terrorismo, D. Gaizka Fernánadez Soldevilla, investigador de la mateixa fundació i el Col. D. Emilio Sánchez de Rojas Díaz del Instituto Español de Estrudios Estratégicos. 

Col·laboren: Dirección General de Apoyo a Víctimas del Terrorismo, el Gobierno Vasco, La Generalitat Valenciana , la Facultad de Derecho, el Departament de Dret Penal i l'Insitut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València 

Images: