University of Valencia logo Logo University Research Institute of Criminology and Criminal Science Logo del portal

Congrés Internacional "Les últimes reformes legals en els delictes de violència de gènere"

  • June 20th, 2018
Image de la noticia

Els dies 17, 18 i 19 d'octubre de 2018 es celebrarà en el Saló de Graus de la Facultat de Dret el Congrés Internacional "Les últimes reformes legals en els delictes de violència de gènere", organitzat en el marc del Projecte concedit per la Generalitat Valenciana: "Valoració de les recents reformes adoptades en els delictes de violència de gènere" (AICO/2017/109), dirigit per la professora Margarita Roig Torres.

En aquest Congrés es debatrà sobre les modificacions introduïdes en el Codi penal per la EL 1/2015, de 30 de març, així com les realitzades en la legislació processal i l'última jurisprudència sobre la matèria. Per a això, els membres del Projecte exposaran les conclusions obtingudes durant el desenrotllament de les seues investigacions. A més, el Congrés comptarà amb la intervenció d'experts en el tema de l'àmbit nacional i internacional, així com amb eminents juristes pràctics, de manera que s'obtinga una visió global d'esta problemàtica.

DIRECCIÓ: Dra. Margarita Roig Torres. Prof. Titular de Derecho penal. Universitat de València.   

SECRETARIA ACADÈMICA: Dra. María Sánchez Vilanova. Investigadora de Derecho Penal. Universitat de València.    

COMITÉ CIENTÍFIC: Dr. Luis Salas, Catedrático de Derecho penal, Director of Center for the Administration of Justice, Florida International University; Dra. Maria Valeria del Tufo, Catedrática de Derecho penal, Università degli Studi Suor Orsola Benincasa di Napoli; Dr. Tomás Salvador Vives Antón, Catedrático Emérito de Derecho Penal, Universitat de València, y Vicepresidente Emérito del Tribunal Constitucional; Dr. Enrique Orts Berenguer, Catedrático Emérito de Derecho penal, Universitat de València; Dr. Emiliano Borja Jiménez, Catedrático de Derecho Penal, Universitat de València; Dr. José Luis González Cussac, Catedrático de Derecho penal, Director del Instituto de Criminología y Ciencias; Dra. Vicenta Cervelló Donderis, Catedrática de Derecho penal, Directora del Departamento de Derecho Penal, Universitat de València; Dra. Margarita Roig Torres. Prof. Titular de Derecho penal, Universitat de València; Dr. Vicente Baeza Avallone. Prof. Titular de Derecho penal, Universitat de València; Dra. Talia González Collantes. Prof. Ayudante Doctora de Derecho penal, Universitat de València; Dra. Nieves Sanz Mulas, Prof. Titular de Derecho penal, Universidad de Salamanca; Dra. Mª Ángeles Pérez Cebadera, Prof. Titular de Derecho Procesal. Universitat Jaume I Castelló; Dr. Pedro Ángel Rubio Lara, Prof. Titular de Derecho penal (Acreditado a Catedrático), Universidad de Murcia.

INSCRIPCIÓ I CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA

L'entrada al Congrés serà LLIURE fins a completar l'aforament de l'espai. A les persones que assistisquen al 75% de les sessions se'ls entregarà un certificat d'assistència equivalent a 15 hores.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: Per a l'obtenció del certificat i la presentació de comunicacions serà necessari inscriure's prèviament emplenant el següent formulari:
https://encuestas.uv.es/index.php/757964?lang=ca-valencia

 Termini fins al dia 1 de juliol de 2018. Inscripció prèvia.

Les comunicacions s'hauran de defensar personalment.

INSTRUCCIONS COMUNICACIONS

PLANTILLA COMUNICACIONS

Links: