University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants del màster

News list

Last 10 news

 • 03/07/19

  Terminis, tràmits i procediments curs 2019/2020 - MÀSTER

  Els estudiants del màster han de consultar en aquest document els terminis per a efectuar els procediments administratius del proper curs. Per a buscar informació sobre la forma, particularitats i documents que requereix cadascun dels procediments els següents enllaços:

 • 02/05/19

  ACTES DE GRADUACIÓ I POSTGRADUACIÓ

  En relació amb la celebració dels actes de graduació i postgraduació per als estudiants que finalitzen estudis en el curs 2018/2019, us informem de les dates i formularis de sol·licitud d'assistència a aquests.

  [Read more]

 • Màsters

  20/02/19

  The Universitat will extend the registration period to apply for its 103 official master’s degrees

  Studying a master’s degree is an important academic decision that provides knowledge and tools that will improve the student’s professional profile and their employability in the world of work and research. The Universitat de València will extend the first pre-registration phase for 2019-2020 master’s degrees. It will conclude on 19th June.

  [Read more]

 • 13/02/19

  Clownferencia. A més igualtat, més llibertat i més felicitat

  El pròxim 6 de març es celebrarà al Saló de Graus de la Facultat una xerrada amb fonament i diversió, per reflexionar con tal de assolir un present i un futur més igualitari i respectuós.

 • 01/02/19

  PREINSCRIPCIÓ A ESTUDIS DE MÀSTER

  La Universitat de València - UV informa que el procediment de preinscripció a estudis de màster per al curs 2019-2020 comença l’1 de febrer. Podran participar-hi des de l'inici, tant les persones que ja compten amb una titulació universitària, com aquelles que acabin els seus estudis de Grau en el curs 2018-2019 sense necessitat d'esperar a la seva finalització.

 • 30/01/19

  Idees MOTIVEM en equip 2019

  Ja pots participar en Idees MOTIVEM en equip 2019, que et permetrà accedir a 2 crèdits de participació.

  [Read more]

 • 06/07/18

  Manuals TFM i Pràctiques externes

 • 22/06/18

  Màster Universitari en Recuperació Funcional en Fisioteràpia (MORF)

 • Students of the Master's Degree

  28/09/16

  New master website

  The coordination of the master has revamped its website to adapt it to the new content management system and improve its interface and accessibility, as has already been done on the corporate website and in the centres.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy