Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Universitat de València

Blog

 • microscopi

  Tècniques d'anàlisi de la imatge: una assignatura interessant

  11 de de maig de 2016

  El Màster en I+D Biotecnologia i Biomedicina planteja com a necessària una matèria que puga ser un clar reflex del que ja està suposant l'arribada de les noves tecnologies quant a la formació dels futurs professionals de la Biologia. No hi ha dubte que les esmentades noves tecnologies aporten eines poderoses per a l'obtenció de dades i per a l'anàlisi, però també plantegen nous reptes a l'hora de dissenyar la formació dels estudiants.

 • Bioinformatica

  Els avantatges reals que ens ofereix la bioinformàtica

  22 de d’abril de 2016

  Parlem de bioinformática per referir-nos a un camp de la ciència en el qual concorren múltiples disciplines, sent el cas de la biologia, la computació i les tecnologies de la informació. Amb aquesta confluència es pretén agilitar el descobriment de noves idees biològiques a l'una que generar perspectives globals, a partir de les quals es puguen distingir uns certs principis unificadors en aquest camp.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies