Logo de la Universitat de València Logo Neurodret Logo del portal

El Prof. Dr. Luis Moya Albiol, membre del grup Neurodret, presenta el seu llibre en La Nau el 19 de gener

  • Neurodret (NRDRCH)
  • Unitat Web i Màrqueting
  • 16 de gener de 2024
Luis Moya Albiol, Catedràtic de la Universitat de València, membre del Departament de Psicobiologia.
Prof. Dr. Luis Moya Albiol, Catedràtic de la Universitat de València, membre del Departament de Psicobiologia.

Aquest divendres, 19 de gener de 2024 a les 18:00h., tindrà lloc la presentació de la publicació "NECESSITE AJUDA PSICOLÒGICA? COM I ON TROBAR-LA" del Prof. Dr. Luis Moya Albiol.

Hi haurà un col·loqui vers la publicació i es comptarà amb la participació a l'acte de: Mª Vicenta Mestre Escrivà, rectora de la Universitat de València, Antonia Pérez Marín, professora titular del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològics (Facultat de Psicologia i Logopèdia), Pilar Sierra San Miguel, professora permanent laboral de Psiquiatria (Departament de Medicina UV) i Thäis Capella, periodista i psicòloga, directora del Centre de Psicologia General Sanitària PSYKE.

Este llibre, "Necessite ajuda psicològica? Com i a on trobar-la" (original en castellà) oferix unes pautes bàsiques que permeten a qualsevol persona que el llija, amb independència de la seua formació i nivell educatiu, saber si necessita ajuda professional. "Perquè la nostra salut mental importa".

📆 Divendres, 19 de gener de 2024 de 18:00h. a 19:30h.

📍 Aula Magna, Centre Cultural La Nau

Cartell amb les dades de l'acte: títol "col·loqui sobre la publicació 'necessito ajuda psicològica?'
Enllaç a la inscripció per assistir al col·loqui i presentació del llibre de Luis Moya Albiol (19/01/2024)

 

 

Prof. Dr. Luis Albiol
Prof. Dr. Luis Albiol

El Prof. Dr. Luis Moya Albiol és catedràtic de Psicobiologia de la Universitat de València. És Doctor en Psicologia i Premi Extraordinari de Doctorat per esta universitat. És autor dels llibres Escolta el teu cervell, L'empatia en l'empresa, L'empatia i Educar en l'empatia. És un destacat divulgador de la ciència en televisió, ràdio, revistes especialitzades i premsa. També és membre del grup d'investigació Neurodret de la UV.