Conéixer els diferents aliments dietètics i/o de règim: definició, tipus i classificació, ús fisiològic al llarg de les etapes de la vida.
Estudi del panorama actual dels aliments funcionals: definició, tipus i classificació, propòsit i avantatges sobre els aliments tradicionals.
Desenvolupament de mètodes d'anàlisis per a determinar contaminants orgànics, tradicionals i emergents, en matrius alimentàries i mediambientals.
Anàlisi rutinària, cribratge i monitoring de diferents contaminants orgànics en matrius mediambientals i alimentàries.
Determinació dels nivells de pesticides en abelles i altres productes del rusc i l'avaluació del risc.
Anàlisis de qualitat d'aigües d'un efluent de depuradora determinat diferents tipus de contaminants (drogues d'abús, medicaments, pesticides...).
Identificació de compostos desconeguts presents en la mostra, identificació empremtes dactilars o perfils per a la identificació de la mostra.
Proporcionar la qualificació necessària en matèria de seguretat i qualitat alimentària per a la producció i posada en el mercat de productes innocus.