Aplicació de models de gestió de la qualitat
Aplicació de models de gestió de la qualitat.
Assessorament sobre nutrició, activitat física i fisioteràpia
Nutrició, activitat física i fisioteràpia aplicades en situacions fisiològiques i patològiques.
Augment i millora de la competitivitat de la Indústria Agroalimentària
Eines per a augmentar la competitivitat de la indústria agroalimentària.
Desenvolupament de metarutines de millora i reorganització de processos
Desenvolupament de nous alimentaris d'àmbit local
Desenvolupament de nous ingredients i aliment.
Desenvolupament de procediments per a la millora simultaneja de la qualitat i la innovació en empreses industrials agroalimentàries
Educació alimentària
Educació alimentària en diferents situacions fisiològiques i patològiques.
Estudi de la intervenció psicològica per a la millora de la memòria
Intervenció psicològica per a la millora de la memòria
Estudis culinaris i gastronòmics en cuina tradicional i avançada de la Comunitat Valenciana
Manipuladors d'aliments
Seguretat alimentària.
Nutrició esportiva
Nutrició aplicada en l'esport.
Teràpia entre fogons
Dietoteràpia culinària i gastronòmica.
Unitat mixta d'endocrinologia, Nutrició i Dietètica clínica