Logo de la Universitat de València Logo Oferta Científic Tecnològica Logo del portal

Aplicació de models de gestió de la qualitat

Aplicació de models de gestió de la qualitat.

Assessorament sobre nutrició, activitat física i fisioteràpia

Nutrició, activitat física i fisioteràpia aplicades en situacions fisiològiques i patològiques.

Augment i millora de la competitivitat de la Indústria Agroalimentària

Eines per a augmentar la competitivitat de la indústria agroalimentària.

Desenvolupament de metarutines de millora i reorganització de processos
Desenvolupament de nous alimentaris d'àmbit local

Desenvolupament de nous ingredients i aliment.

Desenvolupament de procediments per a la millora simultaneja de la qualitat i la innovació en empreses industrials agroalimentàries
Educació alimentària

Educació alimentària en diferents situacions fisiològiques i patològiques.

Estudi de la intervenció psicològica per a la millora de la memòria

Intervenció psicològica per a la millora de la memòria

Estudis culinaris i gastronòmics en cuina tradicional i avançada de la Comunitat Valenciana
Manipuladors d'aliments

Seguretat alimentària.

Nutrició esportiva

Nutrició aplicada en l'esport.

Teràpia entre fogons

Dietoteràpia culinària i gastronòmica.

Unitat mixta d'endocrinologia, Nutrició i Dietètica clínica