
Tipus: Equip, Tècniques
La tècnica MALDI-TOF MS permet l'obtenció del perfil proteic característic d'una soca microbiana a partir de l'anàlisi de les seues proteïnes ribosomals, principalment.
El perfil proteic obtingut per a una soca permet la seua identificació per comparació amb els perfils inclosos en la base de dades de referència, així com la caracterització fenotípica de microorganismes.
La comparació de perfils de diferents soques mitjançant l'anàlisi de components principals i agrupacions per dendrogrames permet determinar el grau de similitud entre els aïllats analitzats.
- Identificació i taxonomia microbiana.
- Caracterització microbiana.
ISO 9001:2015
Ús restringit al personal de la CECT.
L'usuari ha d'enviar un cultiu actiu de cada soca (placa Petri sembrada per triple estria en el cas de procariotes i llevats; també s'accepta tub d'agar inclinat en el cas de fongs filamentosos).
Contacte: bacterias@cect.org i hongos@cect.org