• .

Defensa Tesis Doctorales

06/09/17

Defensa Tesis Doctorales del Departament Psicología Social

[Llegir més]

  Dr. Pedro R. Gil-Monte

  La intervenció psicosocial millora la salut laboral en educació i pot reduir la despesa sanitària

  29/06/17

  Un projecte de recerca liderat pel professor Pedro R. Gil-Monte, del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València, conclou que l’entrenament en relaxació, en tècniques cognitivoconductuals i el foment del suport social en el treball disminueixen de manera significativa l’exposició a riscos psicosocials laborals com la sobrecàrrega i el conflicte treball-família. L’estudi, finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat i presentat ahir dimarts, apunta que la intervenció psicosocial millora els problemes de salut derivats de l’estrès laboral en docents de primària i secundària de la Comunitat Valenciana.

  [Llegir més]

   Dr. José Mª Peiró Silla

   José Mª Peiró será investido Doctor Honoris Causa por la Universidad Miguel Hernández

   09/06/17

   La UMH investirá Doctor Honoris causa al profesor José María Peiró Silla, Catedrático de Psicología Social y de las Organizaciones de la Unviversitat de València y director del IDOCAL.

   [Llegir més]

    III Congreso Nacional de Psicologia (3-7 de Julio, Oviedo)

    08/06/17

    El Consejo General de Colegios de Psicología de España (COP) organiza el III Congreso Nacional de Psicología, que se celebrará en Oviedo los próximos días 3 a 7 de Julio, bajo el lema "Psicología para una sociedad avanzada: retos y logros".

    [Llegir més]

     Inaugurada la 2ª Edición del Curso de Posgrado "Dirección Pública Local"

     08/06/17

     La Universitat de Valencia ha puesto en marcha la segunda edición del curso de Experto Universitario en "Dirección Pública Local", cuya inauguración se produjo el pasado 2 de junio.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies