Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical de SATTUi Logo del portal

Reunió amb el Vicegerent de RRHH, 10 de juny de 2020

  • 10 de juny de 2020
Reunió amb el Vicegerent de RRHH, 10 de juny de 2020

Reunió amb el Vicegerent de RRHH, 10 de juny de 2020

Hui, dimecres 10 de juny de 2020, des de SATTUi hem mantingut una reunió amb el Vicegerent de RRHH per tal de tractar sobre diversos temes tant de PAS com de PDI.

Iniciem la reunió manifestant el nostre malestar perquè, en alguna ocasió, hem demanat informació a algun òrgan de la universitat i se’ns ha denegat, per no estar presents totes les seccions sindicals amb representació en la UVEG, se’ns al·legà que podrien ser acusats de prevaricació si ens ho deien. Tanmateix, a la Mesa Negociadora, on no estem tots els sindicats, en precs i preguntes les seccions sindicals poden preguntar de tot i obtenen resposta. Ens agradaria ser tractats en igualtat de condicions.

Entre d’altres qüestions, li preguntem sobre les preses de possessió de caps d’unitat i les oposicions del C1, promoció interna i lliure, etc. També sobre si s’endarreriran les convocatòries de les OPOs pendents, o si es té previst realitzar algun estudi de la ràtio de l'estalvi energètic que ha suposat l'aturada d'aquests 3 mesos en la UVEG, per a plantejar una compensació econòmica.

També hem fet consultes més específicament relacionades amb el PDI i l’inici del proper curs: L’estudiantat anirà a les classes? Com estaran les aules? Què passarà en els corredors, quan s’acumula gent mentre espera per a entrar en l’aula? Continuarem treballant des de casa? Com s’organitzaran les pràctiques, quines mesures hi haurà?

En quant a les persones vulnerables, per informe del SPMA on se’ls reconeix aquesta condició, o amb dependents vulnerables al càrrec, amb la Instrucció de Gerència 11/2020, mentre estiguem en Fase 2 o Fase 3 estaran exempts de treballar presencialment, però si volen fer-ho cal que seguisquen les instruccions del Servei de Prevenció. Una volta finalitzada la fase 3 no estaran exempts, tot el personal tindrà la mateixa consideració.

Us recordem que al Servei de Prevenció van les peticions dels treballadors i treballadores vulnerables. El personal que conviu amb vulnerables i/o té menors al seu càrrec, han de presentar la petició adient a RRHH.

Punxa ací per a més informació.