Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical de SATTUi Logo del portal

Peticions de formació al SFPIE i resum reunió.

  • 26 de juny de 2020
Peticions de formació al SFPIE i resum reunió.

Peticions de formació al SFPIE i resum reunió.

REUNIÓ: SERVEI DE FORMACIÓ PERMANENT I INNOVACIÓ EDUCATIVA

25 de juny de 2020

A la reunió, convocada pel Director del SFPIE, hi han assistit el Director, la Directora Tècnica de Formació PAS i personal tècnic del servei així com els sindicats amb representació en la universitat.

Us destaquem la següent informació:

  • Durant el confinament se suspengué la formació que estava oferint-se, atés que l’aplicació per a vídeo-conferències Bb Collaborate havia d’estar disponible per a les classes virtuals i la posterior represa dels exàmens. No obstant, s’ha fet formació no certificable online des dels centres, en coordinació amb el servei, per a donar suport en la formació de la docència online.
  • En decretar-se l’estat d’alarma hi havia cursos –de formació contínua i de formació pròpia de la universitat- que estaven iniciats i d’altres que no. Els encetats s’acabaran online, excepte un curs pràctic de laboratori. En quant als no començats s’ha optat per anul·lar-los, ja que el sistema no hauria permés que les persones a les que se’ls assignà hagueren pogut optar a fer el curs en una convocatòria posterior.
  • En quant a la formació contínua, a finals de març es presentà una proposta de cursos i el 22 de maig la Conselleria demanà que s’adaptaren a la nova situació.

Es van substituir els cursos que no es podien fer online per cursos online per a PDI (sobre tecnologies educatives i metodologies) i per a personal d’investigació.

Es publicaren el 18 de juny en el DOGV i la presentació de sol·licituds s’ha pogut fer entre el 19 i el  25 de juny de 2020. Es preveu que aquests cursos es desenvolupen durant el mes de juliol.

  • El 29 o 30 de juny es publicarà una oferta de cursos de formació pròpia de la UVEG, el termini per a presentar sol·licituds serà de l’1 al 20 de juliol. En funció de la demanda s’organitzaran noves edicions.
  • En quant a la possibilitat de realitzar cursos presencials, s’ha fet un estudi de les aules del servei de formació, per a determinar l’aforament que podrien tenir, mantenint les mesures de seguretat. També està prevista la gravació dels cursos que es realitzen, de moment hi ha una aula amb una càmera instal·lada. No obstant, la majoria de cursos seran online.
  • S’ha creat una comunitat en l’aula virtual amb el Servei de Formació i les seccions sindicals, amb intenció d’establir una comunicació fluïda.

 

Des de SATTUi expressem una sèrie de millores en la formació del PDI i comuniquem que, en breu, farem arribar per escrit tant la proposta per al PAS com la del PDI (cliqueu ací per a veure el document de propostes).