-
Aproximació a situacions d'infrahabitatge i sensellarisme en la població de la Comarca de la Ribera Alta
Universitat de València
(2024). InformesEstudi dirigit a localitzar els espais amb les situacions més greus de sensellarisme i infrahabitatge dins de la Comunitat Valenciana a fi d'identificar els centres i espais vulnerables, i realitzar una aproximació a les diferents categories ETHOS, centrant-se especialment en els habitatges socials en situació de lloguer gestionats per entitats públiques, tant de caràcter municipal com autonòmic.
-
Anàlisi de l'eficiència i l'eficàcia en Serveis Socials. Avaluació en serveis socials per a persones majors: un sistema d'indicadors en les residències de la província de València
Universitat de València
(2024). InformesEstudi per a avaluar l'eficiència i la qualitat dels serveis en residències per a persones majors, utilitzant indicadors i una anàlisi quantitativa per a identificar oportunitats de millora, amb els objectius, entre altres, de realitzar una revisió de la literatura relacionada amb els serveis d'atenció a persones majors, l'avaluació de la qualitat, innovació, qualitat, salut dels usuaris, entre altres; i dur a terme entrevistes amb professionals i gestors de l'àrea per a identificar les problemàtiques i definir una llista d'indicadors rellevants per als centres residencials de persones majors.
-
Sensellarisme a la Ribera Alta. Inclusió residencial i recursos d'atenció per a persones sense llar a la Ribera Alta.
Universiat de València
(2024). InformesEstudi dirigit a analitzar la inclusió residencial a la comarca de la Ribera Alta, en col·laboració amb l'administració i el tercer sector, buscant establir un diagnòstic territorial i els recursos disponibles per al col·lectiu de persones en situació de sensellarisme, amb els objectius, entre altres, d'identificar les causes principals de l'exclusió residencial i analitzar l'efectivitat dels recursos i serveis existents a la comarca atendre persones sense llar, avaluant la seua accessibilitat, cobertura i capacitat de resposta.
-
Informe-Estudi de la Renda Valenciana D'Inclusió: Model d'actuació, anàlisi i reptes de futur.
Universitat de València
(2024). InformesL'estudi analitza la idiosincràsia de la renda mínima en la Comunitat Valenciana per al període 2017-2023 amb els objectius de determinar l'evolució de la Renda Valenciana d'Inclusió i de les seues diferents modalitats sobre la base de les persones titulars, beneficiàries i destinatàries; aprofundir en l'experiència pilot Pilotem observant la seua naturalesa, característiques i reptes de futur, i observar els mecanismes i sinergies de governança de la Renda Valenciana d'Inclusió i l'Ingrés Mínim Vital.
-
Mindfulness i altres pràctiques contemplatives en professionals de serveis socials
Universitat de València
(2024). InformesInvestigació per a avaluar els efectes d'una intervenció basada en mindfulness i altres pràctiques contemplatives en el benestar i l'ètica de professionals del treball social als Serveis Socials, que conclou que aquesta pràctica augmenta significativament el benestar psicològic i redueix la simptomatologia clínica (estrés, ansietat i depressió) dels/les professionals, millora el benestar laboral, incrementa l'autocura, i l'acompliment laboral.
-
La coordinació sociosanitària des dels Serveis Socials (estudi exploratori)
Universitat de València
(2024). InformesEstudi de la situació de la coordinació sociosanitària i la participació dels usuaris a la Comunitat Valenciana, en relació amb els Serveis Socials i la sanitat, que conclou que la coordinació sociosanitària és fonamental per a millorar la qualitat de vida dels pacients. Es redueixen les hospitalitzacions i augmenta la satisfacció dels professionals i usuaris.