UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Aula Empresocial.
.

XI edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives

Aquest curs, que sorgeix de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (EMPRESOCIAL) dins del programa UVemprén Aules, està pensat per a omplir el buit actualment existent en la formació dels assessors comptables i fiscals en matèria de cooperatives, així com per a la millor capacitació dels responsables dels Departaments corresponents de les Organitzacions regionals i nacionals, així com de les cooperatives de major grandària, i dels grups cooperatius.

 

SOL·LICITA LA TEUA AJUDA

La Universitat de València convoca la III edició de les ajudes de matrícula a estudiants de la XI edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable.

 

DADES DEL DIPLOMA

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 34.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Fins al 07/11/2021

Data d'inici: Novembre 2021

Data de finalització: Juliol 2022

Matrícula: 975 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social) per a estudiants en general. 900 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social) per a socis i personal empleat de Gredos San Diego coop; socis de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals i socis, personal tècnic i empleat de cooperatives integrades en les Federacions de Cooperativs Agroalimentàries d'Espanya

Requisits d'accés: Grau/Llicenciatura/Diplomatura. Estudiants als quals els quede menys d'un 10% dels crèdits necessaris per a obtenir el seu títol de grau. Condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. En segon lloc, va dirigit a assessors fiscals, auditors, gestors, tècnics administratius i gestors de cooperatives i d'organitzacions representatives d'aquestes, afegint a l'especialització un component de reciclatge professional. En aquest cas, no és necessària la titulació.

Modalitat: En línia

Entitats Col·laboradores: Asociación Española de Asesores Fiscales-AEDAF / Caixa Popular-Caixa Rural Coop. C.V. / Confederación Española de Cooperativas Agroalimentarias (CCAE) / Confederación Española de Empresas de Economía Social (CEPES) / Diputació Provincial de València / Gredos San Diego Sociedad Cooperativa Madrileña

 

DIRECCIÓ

Organitzador: Departament de Dret Financer i Història del Dret

Direcció: María del Pilar Alguacil Marí. Catedrático de Universidad. Departament de Dret Financer i Història del Dret. Universitat de València.

 

MÉS INFORMACIÓ

Telèfon: 963 262 600

E-mail: informacio@adeituv.es

Novetats