UVemprénUniversitat de València Logo del portal

PRESENTACIÓ

Con TD Hub Universitat de València, en el marc del Campus UVemprén - Santander Universidades, és un programa que pretén constituir-se com un instrument eficaç per a fomentar la creativitat i la cultura de l'emprenedoria entre el nostre estudiantat i introduir en l’ecosistema emprenedor de la Universitat de València les persones que hi participen, de manera que puguen continuar desenvolupant els seus projectes d'emprenedoria i optar per l’emprenedoria com una via professional més, de manera paral·lela al desenvolupament dels estudis.

CONVOCATÒRIA 2022

pdfBases de la convocatòria

urlData publicació DOGV: 16/02/2023

urlPresentació de sol·licituds: des de l'endemà a la publicació en el DOGV fins al 22/02/2023. Ampliat termini de presentació fins al 26/02/2023.

pdfResolució definitiva de sol·licituds admeses. Publicada al Tauler Oficial UV: 13/03/2023

PREMIS I AJUDES

Els i les participants, després de rebre una formació específica i transversal, treballaran en equip per a generar solucions o escenaris d’oportunitat amb la finalitat de generar una idea de negoci innovadora i amb triple impacte. En acabar els projectes presentaran públicament els resultats obtinguts, els defensaran i competiran amb la resta d’equips. Optaran als premis següents:

  • Quatre premis Con TD Hub  de 450 € que pretenen premiar les millors idees de negoci amb projectes innovadors en l'àmbit de les indústries culturals. 

Els i les estudiants que completen de manera satisfactòria el programa rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda.

REQUISITS

Es pot presentar a aquesta convocatòria l’estudiantat de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculat en centres propis en el curs 2022-2023.

SOL·LICITUDS

Termini de presentació: 22/02/2023

INSCRIPCIÓ

PROCEDIMENT. Has de seguir tots els passos:

pdf 1 Omplir el FORMULARI DE SOL·LICITUD (pdf)

pdf 2 Sol·licitar la participació per ENTREU amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) mitjançant el tràmit “Premis ConTD Hub”

instancia general - ConTDHub

pdf 3 Sol·licitar la beca a SANTANDER UNIVERSIDADES a través de la plataforma BECAS SANTANDER (feu clic en la imatge)

PROGRAMA I CALENDARI DE SESSIONS