UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Laboratori jurídic “DIGemprén LAB”: assessorament, avaluació i formació sobre negocis de plataforma digital en contextos col·laboratius

L'objectiu general de DIGemprén LAB és acostar el coneixement de la investigació en l'àmbit jurídic a l’estudiantat emprenedor que haja creat negocis de plataforma digital col·laboratius, que tinga la intenció de posar-los en marxa, o que es propose formar-se en la direcció i assessorament d'aquest tipus de negocis.

L'objectiu específic de DIGemprén LAB és l'assessorament i la formació jurídica especialitzada d'alumnes emprenedors i emprenedores en l'àmbit de negocis digitals, que es preocupen per les necessitats de la societat civil i que actuen en contextos col·laboratius entre particulars (C2C).

L'alumnat participant aprendrà a:

  • Valorar i assessorar un model de negoci tecnològic de plataforma en contextos d'especial sensibilitat social.
  • Dissenyar un índex d'actuació i planificació per a negocis d'economia de plataforma col·laborativa.
  • Elaborar dictàmens jurídics d'empreses tecnològiques de tipus col·laboratiu, avaluats per experts.
Un negoci digital en context col·laboratiu consisteix en tot lliurament de béns i prestacions de serveis entre particulars a través de plataformes digitals, que no actuen pròpiament en el marc d'una activitat económica.

 

 

PROJECTES GENERATS EN LA  I EDICIÓ DEL CERTIFICAT EN COMPETÈNCIES JURÍDIQUES I GESTIÓ DE NEGOCIS DIGITALS COLABORATIUS I PARTICIPANTS DEL CONCURS  "Entrepreneurship in sharing economy startups" (desembre de 2022)

1. Projecte ALIUD guanyador del primer premi 

2. Projecte ECOVERDI guanyador del segon premi 

3. Projecte PROOF THE MUSIC diploma accèsit 

 

ACTE D'ENTREGA DE DIPLOMES 17.12.2022

Entrega premios