UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa Explorer celebra la seua tercera sessió per a parlar del Mapa de Competidors de la metodologia Lean Startup

  • 27 de març de 2020
Image de la noticia

El passat 26 de març va tindre lloc una nova sessió online del programa Explorer, patrocinat per Banco Santander, en la qual van participar la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València. L'objectiu de la sessió era parlar del Mapa de Competidors de la metodologia Lean Startup.

Els participants en l’ExplorerLab 2020 van assistir a aquesta sessió de formació online que té com a objectiu aportar competències transversals que ajuden a desenvolupar les seues idees de negoci. En aquest sentit, el Mapa de Competidors és una tècnica molt senzilla amb la qual localitzar competidors i conéixer el posicionament de cadascun d'ells. Una vegada finalitzat, és possible saber si existeix suficient espai perquè un negoci puga tindre èxit.

La formació en aquesta disciplina va ser impartida per Rafael J. García Martínez, director de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València. Finalment, la sessió es va completar amb la intervenció de José Ramón Escorihuela, que va comptar de primera mà la seua experiència com a participant en programa Explorer 2019, i com va pivotar el seu projecte des de la seua idea inicial de LockNGo, solució als nous sistemes de mobilitat urbana i que consistia en la instal·lació d'uns lockers on deixar el patinet sense cap risc i amb capacitat de recàrrega.

La pròxima sessió tindrà lloc el pròxim dia 2 d'abril.