UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa Explorer celebra la seua primera sessió intercentre amb Mèxic per a desenvolupar sinergies necessàries per als emprenedors

  • 7 d’abril de 2020
Image de la noticia

El passat 6 d'abril va tindre lloc la primera sessió intercentre del programa Explorer en la qual la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València van connectar amb la Universidad Autónoma de Guadalajara (Mèxic). L'objectiu de la sessió era crear sinergies entre les emprenedores i emprenedors, necessàries per a fer avançar en els projectes.

El programa ExplorerLab 2020, dissenyat per SantanderX i organitzat amb el suport del Centro Internacional Santander Emprendimiento, compta amb una extensa xarxa de centres de cotreball per a generar sinergies en diferents àrees de coneixement. Cada Explorer Space és un ecosistema d'oportunitat per a desenvolupar el potencial dels nostres emprenedors.

En aquesta primera sessió intercentre, dirigida per Rafael J. García Martínez -director de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València-, van tindre l'oportunitat de donar-se a conéixer i cooperar en les seues idees els participants Explorer de la UV, la UPV i la Universidad Autónoma de Guadalajara (Mèxic).

La pròxima sessió intercentre amb el centre Explorer San Sebastián Space tindrà lloc el pròxim dia 21 d'abril.