UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Webinar sobre l'impacte de la crisi del coronavirus en els sectors econòmics valencians

  • 2 de juny de 2020
Image de la noticia

El pròxim 18 de juny tindrà lloc aquest seminari virtual que, sota el títol “La indústria valenciana davant la corona crisi”, se centrarà en fer un diagnòstic de la situació derivada de la pandèmia global de la COVID-19 i a proposar solucions a l'impacte d'aquesta crisi en els diferents sectors. L'esdeveniment està organitzat per la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

Des de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València es pretén iniciar un debat amb els diferents agents econòmics i socials per a analitzar quines mesures s'haurien de prendre per a reconduir la situació i iniciar la transformació del model productiu valencià. Aquesta anàlisi s'abordarà des de diferents sectors econòmics i col·lectius afectats i sempre des d'una perspectiva basada en el bé comú i l'interés general.

Aquest primer seminari virtual mitjançant videoconferència, sota el títol "La indústria valenciana davant la corona crisi", serà impartit per Càndid Penalba, president d’ATEVAL i del Consejo Intertextil Español, i tindrà lloc el pròxim 18 de juny a partir de les 18.30 hores. A continuació, de 19.30 a 20.30 hores s'obrirà un torn de debat amb les persones assistents.

El webinar és completament gratuït, i per a inscriure's al mateix és necessari emplenar el formulari que es pot trobar en aquest enllaç.