UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Les solucions a problemes mediambientals i climàtics, protagonistes del Climathon VLC 2020

  • 11 de novembre de 2020
Image de la noticia

Els pròxims dies 13 i 14 de novembre tindrà lloc el Climathon VLC 2020, un esdeveniment internacional destinat a proposar solucions als problemes mediambientals i climàtics que existeixen en l'àrea metropolitana de València.

L'Ajuntament de València, la Diputació de València i la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana llancen Climathon VLC 2020. Aquest esdeveniment es donarà cita el 13 i 14 de novembre, coincidint amb l'agenda del Climathon que desenvolupa Climate-KIC, l'esdeveniment de referència del sector a nivell mundial.

L'esdeveniment valencià consistirà en un hackathon online on resoldre quatre reptes relacionats amb els problemes mediambientals i climàtics que existeixen en l'àrea metropolitana de València. Les persones participants, prèviament seleccionades i organitzades en grups de treball, seran els qui proposen solucions als reptes plantejats en termes de sostenibilitat, seguretat, turisme i transport.

Climathon VLC 2020 és una oportunitat única per a visibilitzar el talent en innovació i processos tecnològics de la ciutat de València, i que repercutirà positivament en la qualitat de vida dels valencians i valencianes.

Els horaris del Climathon VLC 2020 són: divendres 13 de novembre, de 15 a 23 hores, i dissabte 14 de novembre, de 9.30 a 23 hores. Tota la informació i inscripcions en aquest enllaç.