UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L’Ajuntament de València premiarà els millors projectes d’innovació en el marc del programa Missions València 2030

  • 3 de juny de 2021
Missions València 2030

Amb un total de 96.000 € en premis, la VI edició dels Premis d’Innovació Social i Urbana Missions València 2030 reconeixerà els millors projectes d’innovació o investigació per fer de València una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora.

La Delegació d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València va obrir el passat 21 de maig la convocatòria dels seus VI Premis d’Innovació Missions València 2030. Una convocatòria a la qual es poden presentar tots aquells projectes, així com els resúmens dels treballs final de grau, final de màster o tesis doctorals, amb un carácter innovador i d’investigació en l’àmbit de la innovació. Aquests projectes han d’identificar les árees de rellevància de Missions Val̀ència 2030 —dins de la ciutat saludable, sostenible, compartida i emprenedora— en les quals han treballat i demostrar el seu impacte en la millora de la vida de les persones i el seu entorn.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és premiar les millors experiències d’investigació i innovació orientades a les àrees de rellevància de les Missions València 2030 per a aconseguir una ciutat més saludable, sostenible, compartida i emprenedora. Així mateix, els projectes d’innovació que es presenten han d’estar implantats, amb caràcter general, en l’àmbit territorial del municipi de València. Per part seua, els treballs finals de grau, finals de màster, o tesis doctorals poden haver-se superat en qualsevol Universitat, però necessàriament han de fer referència i basar la seua investigació sobre àmbits de la innovació a la ciutat de València.

Els premis d’innovació Missions València 2030 disposaran en l’edició d’aquest any d’aquestes sis categories: millor projecte d’innovació per a una ciutat saludable, per a una ciutat sostenible, per a una ciutat compartida, per a una ciutat emprenedora, així com millor projecte d’innovació procedent de col·legis o instituts i millor investigació universitària en innovació social i urbana. Dins de les primeres quatre categories hi haurà diferents modalitats relacionades amb les quatre branques de la innovació (sector públic, sector privat, acadèmia i societat civil). 

El termini de presentació de projectes romandrà obert fins al 21 de juny de 2021.  El model de sol·licitud normalitzat i els annexos per a la participación en aquesta convocatòria estarán disponibles en la web municipal www.valencia.es