UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Comença la primera edició del Certificat Competències Jurídiques i de Gestió en Negocis Digitals Col·laboratius

  • 28 de setembre de 2021
Comença la primera edició del Certificat Competències Jurídiques i de Gestió en Negocis Digitals Col·laboratius

El passat 10 de setembre va començar el certificat Competències Jurídiques i de Gestió en Negocis Digitals Col·laboratius organitzat pel projecte d'innovació DigLAB, patrocinat pel Campus UVemprén-Santander Universitats dins del marc del programa UVemprén Aprén. El certificat ha tingut un gran acolliment entre l'estudiantat. Es van presentar més de 100 sol·licituds, i finalment es van seleccionar a 20 estudiants de la Universitat de València, procedents dels diferents centres dels campus de Tarongers i Blasco Ibáñez, per a cursar aquest certificat formatiu.

Ester Machancoses García, directora del certificat i professora titular de Dret Financer i Tributari de la Facultat de Dret i especialista en Economia Col·laborativa, va participar en la sessió inaugural amb la ponència «L'emprenedoria digital en economia col·laborativa» en la qual es va exposar l'estat de la qüestió, així com el contingut del certificat.

Li va seguir Nacho Mas Casado, emprenedor especialitzat en innovació oberta i transformació digital, qui va presentar els objectius de Startup València i va analitzar l'estat actual de les start ups col·laboratives en l'àmbit local amb la ponència «L'ecosistema emprenedor valencià».

La presidenta d’Ouishare, Lucía Hernández, va finalitzar la sessió amb la ponència «Com emprendre en l'economia col·laborativa. Tendències i exemples internacionals» en la qual abordava la temàtica de l'emprenedoria digital col·laborativa nacional i internacional.

Finalment, en el marc de la primera sessió formativa «Generació d'idees de negocis digitals col·laboratius» i sota la direcció del tècnic José Manuel Martín Corvillo, el passat 17 de setembre els participants van formar grups i van començar el disseny de diversos projectes empresarials digitals en contextos col·laboratius.

Tota la informació sobre el certificat en el seguent enllaç