UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Xarxa Motiva celebra la XXII Trobada anual iberoamericana

  • 11 de gener de 2022
Image de la noticia

La Xarxa Motiva, de la qual forma part la Universitat de València, va celebrar el passat 25 de novembre de 2021, en format virtual, la XXII Trobada anual iberoamericana. El tema central de la jornada va ser la vinculació entre la universitat, l'empresa i l'estat.

La Xarxa MOTIVA és una xarxa universitària iberoamericana sobre creació d'empreses i emprenedoria, formada per persones pertanyents a diverses universitats. La seua meta és crear vincles i impulsar la creació i el desenvolupament d'empreses que contribuïsquen directament en el benestar social dels països participants.

Creada amb l'objectiu de compartir en l'àmbit universitari les múltiples experiències i coneixements relacionats amb l'emprenedoria i la creació d'empreses innovadores, la xarxa Motiva potència de manera estratègica la generació d'ocupació i riquesa.

En el marc d'aquesta trobada iberoamericana anual, es van compartir les experiències de promoció de l'emprenedoria amb professorat de diverses universitats iberoamericanes. El professor del departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València, Ramón Torcal, va ser l'encarregat de clausurar la jornada.

Més información en el següent enllaç.