UVemprénUniversitat de València Logo del portal

2ª Convocatòria AgrotecUV

  • 27 de setembre de 2023
Image de la noticia

AgrotecUV, la incubadora d'alta tecnologia en agroalimentació sostenible promoguda per la Universitat de València i la Fundació Parc Científic Universitat de València obri la 2a Convocatòria AgrotecUV amb l'objectiu de seleccionar un màxim de 10 projectes empresarials i/o startups de caràcter innovador vinculats al sector agroalimentari per a la seua incorporació al programa d'incubació.

La convocatòria està oberta a tots aquells projectes empresarials i startups de caràcter innovador que estiguen vinculats al sector agroalimentari.

Cadascuna de les startups i/o projectes seleccionats rebrà una dotació de 4.500€ que consistiran en 2.000€ de premi i 2.500€ en concepte d'un bo serveis a utilitzar durant el desenvolupament del programa.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 17 d'octubre a les 14h hora peninsular. Ja pots presentar el teu projecte a través del link https://go.uv.es/agrotecuv/sedelectronica !

Consulta les bases de la convocatòria https://www.uv.es/serinves/convocatories/2023/agrotecuv/bases_convocatoria_cas.pdf i les instruccions https://www.uv.es/agrotecuv/anexos2/instrucciones_segunda_convocatoria_agrotecuv_cas.pdf per a realitzar la sol·licitud.