UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Agenda del XXIV Encontre Iberoamericà de la Red Motiva

  • 26 d’octubre de 2023
Image de la noticia

Enguany la Universitat de Antioquia, en el marc dels seus 220 anys, serà la seu de la XXIV Trobada de la Red Motiva que es realitzarà de l'1 al 3 de novembre a la ciutat Medellín – Colòmbia, hui Districte Especial de Ciència, Tecnologia i Innovació. La trobada se centrarà en el canvi climàtic i l'emprenedoria, temàtica que permetrà analitzar el rol de les institucions enfront d'este fenomen i reconéixer reptes, oportunitats i tendències de l'emprenedoria per a oferir solucions mediambientals.

Esta edició de la Trobada de la Xarxa Motiva tindrà com a temàtica principal l'emprenedoria com a estratègia per a donar resposta als reptes que imposa el canvi climàtic per a la humanitat, per a donar resposta a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible –ODS– número 13: “Acció pel clima: adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes”, el qual convoca a tots els actors socials: govern, empreses, institucions d'educació superior, i, per descomptat, emprenedors, a actuar per a evitar arribar a un punt de no retorn per al nostre planeta.

Des de l'Alma Máter, la XXIV Trobada Iberoamericà Red Motiva és organitzat per la Divisió d'Innovació adscrita a la Vicerectoría d'Extensió de la Universitat de Antioquia i les Facultats d'Enginyeria i Ciències Econòmiques; amb el suport de la Corporació Interuniversitària de Serveis (CIS) i la Fundació Universitat de Antioquia.

  • Dates de l'esdeveniment: 1, 2 i 3 de novembre de 2023.
  • Modalitat: presencial a Medellín, Antioquia, Colòmbia
  • Més de 200 participants i més de 20 ponències nacionals i internacionals
  • Dos precongressos sobre emprenedoria, canvi climàtic i Intel·ligència Artificial.
  • Dues sales temàtiques en paral·lel.
    • Espais de convergència i networking per a actors del Sistema Nacional de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria (CTi+E).
    • La II Trobada de Rectors Iberoamericans.

Pots consultar tota la informació sobre l'esdeveniment ací.