UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Ampliat el termini de la convocatòria per als Premis HACKATHON Agrotec Startup 2022

  • 7 d’octubre de 2022
Ampliat el termini de la convocatòria dels Premis HACKATHON Agrotec Startup 2022

Aquests premis estan destinats a reconèixer a les millors propostes d'emprenedoria basades en idees innovadores per a resoldre els reptes en el camp de l'agroalimentació del segle XXI.

L'esdeveniment es durà a terme els pròxims 17, 18, 19, 20, 24 i 27 d'octubre, en horari de vesprada. Aquesta convocatòria està dirigida a alumnat de 2n, 3r i 4t de grau, màster i doctorat, i persones egresades universitàries amb data de finalització posterior a 1 de juny de 2020 d'universitats de la Comunitat Valenciana. Participaran les 50 primeres persones inscrites.

Les millors idees seran premiades, de manera que la idea de l'equip guanyador serà dotada amb un premi de 1500€ i s'entregaran 2 accèssits de 1000€ als finalistes. A més, cada alumne o alumna de grau d'Universitat de València rebrà un certificat de reconeixement de 1,5 crèdits per participar en l'activitat, que podrà computar en el seu expedient acadèmic. Els membres dels equips premiats tindran l'oportunitat d'incorporar la idea com a projecte innovador en la Incubadora d'Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible AgrotecUV.

En aquesta activitat col·laborativa, les persones participants formaran equips i hauran de proposar solucions innovadores a reptes que se'ls plantejaran sobre diferents temàtiques relacionades amb l'agroalimentació, amb la finalitat de donar resposta a les demandes d'innovació que presenta el camp agroalimentari. Durant les jornades es realitzarà un taller d'emprenedoria en el qual es donaran les pautes per a realitzar un pla d'empresa per a posar en pràctica la idea innovadora en el repte triat.

L'esdeveniment tindrà lloc a la Biblioteca de Ciències del Campus de Burjassot de la Universitat de València. El termini de presentació de sol·licituds s'ha ampliat fins al pròxim 12 d'octubre. Participa i tindràs l'oportunitat de desenvolupar les teues idees en un ambient innovador i creatiu, donant-les a conéixer davant investigadors i professionals del camp agroalimentari. No perdes l'ocasió d'iniciar la teua marxa en el món de l'emprenedoria i la innovació col·laborativa. Per a més informació consultar l'enllaç a la convocatòria.