UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Ampliat termini d'inscripció al programa ConTD HUb de creativitat i indústria audiovisual

  • 16 de febrer de 2023
Convocatoria premis ConTD Hub

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència convoca 20 places per a participar en el programa formatiu i optar a la primera edició dels premis ConTD Hub Universitat de València amb els objectius d’aplegar personal amb talent audiovisual i brindar l’oportunitat a les persones que participen en aquest concurs d’adquirir formació per a crear idees de negoci innovadores i concebre projectes d’emprenedoria en l’àmbit de les indústries culturals, adquirir noves experiències i establir contactes a través de la seua participació en activitats formatives específiques en competències d’emprenedoria.

Aquesta convocatòria de premis sorgeix del Programa UVemprén Aprèn per a projectes d’innovació docent en emprenedoria universitària dirigit al PDI de la Universitat de València. El programa és possible gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat de València i el Banco de Santander per a impulsar el Campus de Emprendimiento UVemprén – Santander Universidades.

La convocatòria va dirigida a estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València que s’hagen matriculat en centres propis el curs acadèmic 2022-2023.

El director del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària “Con TD Hub” és el professor titular Germán Llorca Abad.

El programa tindrà lloc a la Facultat de Filologia en 8 sessions. El dia 3 de març de 2023 es presentarà el programa i s’exposarà als estudiants el desenvolupament de l’acte.

Els dies 3 (dv), 4 (ds), 10 (dv), 11 (ds), 24 (dv), 25 (ds) i 31 (dv) de març de 2023, en horari de matí, els seleccionats participaran en activitats formatives específiques que els permetran crear, dissenyar i presentar una idea de negoci innovadora d’impacte triple: econòmic, ambiental i social en el sector audiovisual. Cada equip aprendrà a elaborar un document com a resum executiu de la seua idea d’innovació.

El dia 1 d’abril de 2023 (ds) acabarà la formació i es presentaran públicament les idees davant de la Comissió d’Avaluació, en la qual cada equip defensarà la viabilitat del seu projecte.

Optaran als premis següents:

  • Quatre premis ConTD Hub Universitat de València dotats amb 450 € cadascun per a les millors idees de negoci en l’àmbit de les indústries culturals.

Les sol·licituds per a la participació en el programa s’han de presentar emplenant el formulari d’inscripció disponible en el següent enllaç, a través d’una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), a través del tràmit específic “Premis Con TD Hub”. Caldrà aportar el document Annex II: model de sol·licitud. També s’ha de sol·licitar la beca a SANTANDER UNIVERSIDADES a través de la plataforma Becas Santander.

El termini de presentació de sol·licituds comença l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acaba el 22 de febrer de 2023 a les 23.59 h. Ampliat el termini de presentació de sol·licituds fins al 26 de febrer de 2023.

Per a més informació de la convocatòria podeu fer clic al següent enllaç.