UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Comença la 2a edició del Campus d'Emprenedoria Rural, Activa i Sostenible de la Universitat de València i la Diputació de València

  • 21 de juny de 2021
Comença la 2a edició del Campus d'Emprenedoria Rural, Activa i Sostenible de la Universitat de València i la Diputació de València

Des del 22 de juny i fins al mes de novembre de 2021 tindrà lloc el II Campus d'Emprenedoria Rural, Activa i Sostenible, que es correspon amb la fase formativa del programa UVemprén Rural que organitzen la Universitat de València i la Diputació de València a través de Divalterra per a seleccionar les millors idees de negoci que tinguen com a objectiu millorar la qualitat de vida de localitats de la província de València en risc de despoblament.

El II Campus d'Emprenedoria Rural, Activa i Sostenible de la Universitat de València i la Diputació de València s'estructura com un programa formatiu d'activitats obligatòries i voluntàries, dirigides a les persones participants en la 2a edició del programa UVemprén Rural. Aquestes persones han sigut seleccionades per a realitzar pràctiques extracurriculars en ajuntaments, mancomunitats o empreses de municipis de menys de 3.000 habitants perquè puguen desenvolupar la seua idea de negoci.

Paral·lelament a la realització de les pràctiques, les persones participants rebran formació en diferents aspectes relacionats amb l'emprenedoria, i podran obtindre un Certificat en Tècniques d'Emprenedoria Rural al final de la fase formativa.

La primera sessió del Campus d'Emprenedoria Rural, Activa i Sostenible tindrà lloc el pròxim 22 de juny, i se centrarà en les «Noves maneres d'emprendre». Serà impartida per Lola Garzón, professora del Departament de Direcció d'Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’ de la Universitat de València i especialista en emprenedoria i gestió de startups. La resta de sessions s'estendran fins al mes de novembre de 2021, i culminaran amb la sessió final de presentació de projectes que tindrà lloc el 15 de desembre.

Tota la informació sobre el programa UVemprén Rural es pot consultar en aquest enllaç.