UVemprénUniversitat de València Logo del portal

  • UVemprén Rural

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca el programa de formació en Emprenedoria Rural Activa i Sostenible (UVemprén Rural) de la Universitat de València. Aquest programa selecciona les millors iniciatives emprenedores i idees de negoci aplicables a l'àmbit rural i alineades amb els objectius i metes de desenvolupament sostenible (ODS 2030) per a participar en un programa intensiu de formació en emprenedoria rural i uns premis per a posar en pràctica aquestes idees emprenedores en municipis en risc de despoblació de la província de València.

Es tracta d'un programa formatiu de caràcter intensiu dissenyat en col·laboració entre la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) i altres agents de l'ecosistema innovador valencià que, gràcies al patrocini de la Diputació de València, posarà a l'abast de l'estudiantat la possibilitat de:

  • Contribuir a combatre la despoblació fomentant una emprenedoria ecosostenible, sent catalitzadors i promotors d'idees innovadores, creatives i imaginatives, capaces de generar majors expectatives de futur en els entorns rurals més desfavorits.
  • Aprendre metodologies innovadores, permetent a l'estudiantat participant obtindre un certificat de tècniques d'emprenedoria innovadora aplicades a entorns rurals en el marc del Campus d'Emprenedoria Rural de la Universitat de València.
  • Conèixer l'entorn on aplicar l'aprés i «aprendre fent». L'estudiantat aplicarà els coneixements rebuts per a desenvolupar la seua idea mitjançant la posada en marxa de la seua idea en en un entorn real.