UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Comencen les primeres sessions de treball de l'equip seleccionat dins del programa "Reptes EVINNOVA 2022"

  • 8 de febrer de 2023
Grupo de trabajo EVInnova 2022

Aquest projecte té com a objectiu impulsar solucions innovadores, mitjançant l'ús de tecnologies conversacionals, en diversos centres de Labora (Servei Valencià d'Ocupació i Formació)

L'equip format per cinc estudiants de la Universitat de València i liderat pel seu Cap d'Equip, buscaran la millor solució quant a tecnologies conversacionals mitjançant la utilització de Chatbots.

Per a aconseguir-ho analitzaran els requisits específics de cadascun dels centres de Labora de Paterna, Catarroja, Castelló i Benicarló, ajustant l'eina a les seues necessitats reals. Els estudiants han realitzat visites a alguns d'aquests centres per a conéixer-los en primera persona.

Es revisaran les diferents vies de comunicació existents en aquests centres i les consultes que es realitzen de forma més freqüent, per a així aconseguir que els usuaris obtinguen la informació que necessiten de la forma més ràpida i efectiva.

Es tracta d'un projecte proposat pel programa "Reptes EVInnova 2022" promogut per UVemprén amb la col·laboració de la Càtedra Conversational Business Chair.

 

 

Imatges: