UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Competeix en el MOTIVEMFest per a representar a la UV en el concurs interuniversitari “Aula Emprèn 3i (Triple Impacte) que patrocina la Generalitat Valenciana

  • 21 de juny de 2024
Image de la noticia

La Universitat de València et convida a participar en el MOTIVEMFest, un festival de talent per a defensar la teua idea MOTIVEM en un concurs amb format pitch combat i representar a la teua universitat en el concurs Aula Emprèn Triple Impacte (AE3i), que compta amb el patrocini de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana. 
 
MOTIVEMFest és un programa que se celebrarà els dies 28 de juny i 1 de juliol en la Facultat d'Infermeria i Podologia, on podràs aprendre a pitchear com un professional i competiràs amb la teua idea MOTIVEM per a aconseguir l'única plaça que et dona opció a representar a la Universitat de València en el concurs interuniversitari AE3i en el qual participaren els millors equips de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana. 
 
Aquest concurs està dirigit a estudiants de grau, màster o doctorat que hagen participat en el programa MOTIVEM en el curs 2023/2024, i té un termini d'inscripció fins al 26 de juny de 2024. 
 
La idea guanyadora serà la que obtinga la major puntuació en les valoracions, tant del públic com del jurat (60% i 40% respectivament). Per tant, en aquest concurs és tan important la teua idea com les teues habilitats socials per a ser el projecte més votat pels teus competidors. 
 
Per a participar només has d'emplenar els passos que et proposem en aquest enllaç 
 
Defensa la teua idea i representa a la Universitat de València!