UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Convocatòria de la competició VLC StartUp 2023

  • 8 de gener de 2024
Image de la noticia

Competició VLC/StartUp 2023, programa d'emprenedoria innovadora convocat per la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV) amb el suport de Santander X.

Des de la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV), amb el suport de Santander X, t’animem a participar en la convocatòria de la competició VLC/STARTUP 2023, programa d'emprenedoria innovadora que persegueix el desenvolupament d'empreses innovadores i/o de base tecnològica a l'entorn de la Universitat de València. Per a aquesta finalitat comptaran amb espais al PCUV i es facilitarà l'accés als diferents programes de suport a l'emprenedor de les entitats i organismes col·laboradors. El certamen obre el termini de presentació de sol·licituds el 27 de novembre i estarà obert fins al proper 22 de gener de 2024.

Dret de participació. La iniciativa empresarial ha d'estar constituïda legalment i ha de tenir una antiguitat inferior a 5 anys i no ha d'haver estat beneficiària del programa VLC/STARTUP amb anterioritat. El projecte ha de ser innovador i/o basat en el coneixement.

Premis Dotació econòmica:

Modalitat PLANTER: Fins a quatre premis amb una dotació econòmica de mil euros (1.000 €) per a cadascun dels projectes empresarials que resulten seleccionats en aquesta modalitat.

Modalitat LABORATORI: Una dotació econòmica de tres mil cinc-cents euros (3.500 €) i dues dotacions econòmiques de dos mil euros (2.000 €) per als projectes empresarials que resulten seleccionats en aquesta modalitat.

Modalitat DESPATX: Una dotació econòmica de tres mil euros (3.000 €) per al projecte empresarial que resulte seleccionat en aquesta modalitat.

Accés i infraestructura:

Modalitat PLANTER: fins a quatre espais de treball gratuïts durant dotze mesos a les instal·lacions de coworking del PCUV. L'espai disposa de mobiliari, connexió a internet, accés a sales de reunió, orientació al desenvolupament empresarial, formació, entre d'altres.

Modalitat LABORATORI: fins a tres espais de laboratori gratuït durant dotze mesos. L’espai disposa de mobiliari (bancada, preses d’aigua i desguàs), connexió a internet, accés a sales de reunió, orientació al desenvolupament empresarial, formació, entre d’altres.

Modalitat DESPATX: un espai gratuït de despatx durant dotze mesos. L'espai disposa de mobiliari, connexió a internet, accés a sales de reunions, orientació al desenvolupament empresarial, formació, entre d'altres.

Més informació a través d'aquest enllaç