UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Darrera sessió del programa MindInnFood and Feed, de l’edició 2022-2023, en innovació alimentària

  • 2 de maig de 2023
Image de la noticia

La I edició dels premis MindInnFood and Feed conclou el curs en la seua cinquena sessió amb la participació dels grups d´investigació de la Universitat de València RiskTox i Alisost. Un total de huit ponències on s´ha fet palès l´agilitat i l’excel.lent formació d’ambdós grups així com la implicació a les noves línies que actualment es treballen tant a nivell nacional com europeu

Les ponències van mostrar les tasques desenvolupades per tots dos grups que no sols tenen una finalitat investigadora sinó que també estan compromesos amb la formació dels nous egresats i futurs doctors. Aquesta jornada va permetre acostar aspectes tan importants com les noves tecnologies i la seguretat alimentària a l´hora de dur a terme un projecte d´innovació al sector agroalimentari. El professor Francisco J. Barba va presentar el projecte Agroalnext on la professora Noelia Pallarés, els professors Juan Manuel Castagnini i Juan Francisco Martí, juntament amb altres companys, estan desenvolupant activitats investigadores.

Per altra banda, els aspectes de seguretat alimentària van ser conduïts per les professores de toxicologia Ana Juan-García i Josefa Tolosa, junt als companys del grup RiskTox, el professor Yelko Rodríguez-Carrasco i Mercedes Taronger. L’estudiantat va gaudir d´unes sessions enriquidores i estimulants per a donar impuls als seus projectes d´Innovació alimentària.

Amb aquesta jornada es donen per finalitzades les activitats formatives del programa i els participants passaran a realitzar la tasca d´elaboració i presentació dels projectes que concursaran als premis d´innovació MindInnFood and Feed Universitat de València.