UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El 10 d’abril es celebrarà la Jornada “DoctoratLAB: Investiga, transfereix i emprén” organitzada per UVemprén i l’Escola de Doctorat de la Universitat de València.

  • 13 de març de 2024
Image de la noticia

El proper 10 de abril es celebrarà una Jornada informativa adreçada a l’estudiantat matriculat en programes oficials de doctorat i màster de la Universitat de València.

La jornada té com a finalitat informar sobre les ajudes d'emprenedoria del Vicerectorat d’Innovació i Transferència UVemprén LAB, un programa formatiu intensiu en "desenvolupament d'idees de negoci” dirigit a l'estudiantat de doctorat de la Universitat de València que compte amb una idea de negoci. L'objectiu és accelerar projectes emprenedors de l'estudiantat amb un model de negoci validat o donar suport al desenvolupament d'un producte mínim viable o servei sense tenir l'empresa constituïda. Qualsevol estudiant interessat en la innovació, el disseny de serveis i l'aprenentatge innovador pot participar.

El programa es desenvoluparà la darrera setmana del mes de maig i es podrà participar de manera individual o en equips formats entre 2 i 5 persones. Entre els presentats se seleccionaran tres projectes, de tal manera que el primer seleccionat rebrà una ajuda econòmica de 5.000 € mentre que els altres dos rebran una ajuda de 2.500 € cadascun.

D’altra banda, l’Escola de Doctorat de la Universitat de València presentarà les iniciatives dutes a terme per a potenciar la formació de Doctors i Doctores en col.laboració amb entitats del teixit empresarial i social i les ajudes convocades pel Vicerectorat d’Estudis per a cofinançar aquests projectes de tesis doctorals enfocades a la transferència dels resultats.
 
La jornada es celebrarà el proper 10 d’abril en dos sessions i ubicacions per tal de facilitar l’assistència de l’estudiantat interessat.

  • Sessió 1
    • 10:00 – 11:30 hores: Saló d’actes del Parc Científic "Marie Curie". Carrer Catedràtic Agustín Escardino, 9 - 46980 Paterna (Valencia).
  • Sessió 2
    • 12:30 – 13:00 hores: UVemprén StartUP. Edifici d’Instituts d’Investigació de Ciències Socials del Campus de Tarongers, Carrer Serpis, 29. Planta Baixa. Valencia.

Les persones interessades podeu confirmar la vostra assistència en aquest breu formulari.