UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El panell internacional online de la Xarxa Motiva i els desafiaments per a l'emprenedoria en temes STEM en països hispanoparlants

  • 10 de maig de 2024
Image de la noticia

Xarxa Motiva ha organitzat per a dimecres que ve 22 de maig de 2024 un esdeveniment virtual on es tractaran els desafiaments per a l'emprenedoria femenina en temes STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) en països hispanoparlants.

En aquest esdeveniment virtual participaran com a panelistes Mariana Foutel, docent i investigadora de l'Argentina, María Isabel Gaviria, empresària STEM de Colòmbia i Sofia Miranda, empresària STEM de Costa Rica. Comptarà també amb la professora Tamara Iveth Pérez, de Nicaragua, com a moderadora de la taula.

Els interessats en aquest esdeveniment poden fer-lo via ZOOM a través de l'ID de reunió 879 9702 6558, en l'horari (hora local) següent segons la ubicació geogràfica:

  • 9.00 hores: Mèxic – Centreamèrica
  • 10.00 hores: Colòmbia – Equador
  • 12.00 hores: Argentiva – Xile
  • 17.00 hores: Espanya

Xarxa Motiva és una xarxa temàtica Iberoamericana dedicada a la creació d'empreses i al foment de l'esperit emprenedor, integrada per persones provinents de diverses universitats. I la missió primordial del qual és la unió i coordinació d'esforços institucionals amb la finalitat d'impulsar la creació i el desenvolupament d'empreses que contribuïsquen de manera directa al benestar social dels països.