UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació atorga les ajudes per a participar en el programa internacional d’innovació docent en emprenedoria UVemprén aprèn amb el mecenatge de Santander Universidades

  • 16 de febrer de 2023
Resolució_UVemprénaprèn 22

S’ha publicat el llistat del professorat beneficiari de les ajudes UVemprén-aprèn, de fins a 10.000 € cadascuna, per a desenvolupar projectes d’innovació educativa en emprenedoria universitària.

Les persones beneficiàries són: José Manuel Almerich Silla del departament d’Estomatologia de la Facultat de Medicina i Odontologia que posarà em marxa el projecte “Premis Startup Clíniques UV”. Ha plantejat un projecte dirigit a l’estudiantat universitari amb interés en l’emprenedoria en l’àmbit dels serveis assistencials vinculats a les clíniques de la Fundació Lluís Alcanyís (FLA) de la Universitat de València.

La professora Alicia Mas Tur del departament de Direcció d’Empreses de la Facultat d’Economia amb el projecte “Emprenedoria digital com a oportunitat laboral en el nou context tecnológic”; es pretenen realitzar unes píndoles en forma de MOOC on s’explicarà cóm emprendre de forma digital i comptar amb experiències d’empreses digitals que expliquen la seua trajectòria.

María Dolores Garzón Benítez del departament de Direcció d’Empreses de la Facultat d’Economia que ha presentat una proposta alineada amb la primera edició del programa “UVemprén StartUP Impulsa” dirigit a les Facultats i Escoles de la Universitat de València per a crear una xarxa de pre-incubadores d’emprenedoria universitària en els propis centres de la Universitat.

La professora Ana Juan García del departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Facultat de Farmàcia que amb el seu projecte pretén aplicar una estratègia d'aprenentatge en toxicologia i implicacions mediambientals de manera col·laborativa, en línia i amb visió internacional, intercultural i interdisciplinària (COIL) per a l’estudiantat de diferents graus de la Universitat de València (Espanya), Universitat de Cartagena (Colòmbia) i Universitat de Medicina i Farmàcia de Cluj-Napoca (Romania). L'objectiu final és el de generar una idea empresarial i/o de voluntariat relacionat amb les garanties de seguretat per a la implementació d'estratègies de reutilització de productes de diferents sectors i ODS.

Teresa Savall Morera del departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia ha presentat el seu projecte “Emprendre des de l'economia social: el coworking com a eina per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”. A partir d'una metodologia d'aprenentatge-servei, el projecte es centra en dos aspectes: el disseny d'un espai que convide a considerar l'emprenedoria com una opció a partir del joc i el foment de les fórmules d'economia social com a element més adequat per a això.

La professora María Walesska Schlesinger del departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d’Economia amb el seu projecte “EmprenD en Servicios” es dirigeix a l’estudiantat universitar a través d’un programa formatiu on rebrà els coneixements bàsics i aplicats sobre la presa de decisions implicada en el disseny i posada en marxa d'un projecte d'emprenedoria en l'àmbit dels serveis des d'una perspectiva multidisciplinària.

Les persones beneficiàries realitzaran una estada internacional d'especialització docent en emprenedoria es desenvoluparà preferentment de manera presencial en el Real Colegio Complutense a Harvard per a participar en l’Entrepreneurial Humanistic Leadership Program que tindrà lloc al mes de juny de 2023. El professorat participant a la seua tornada desenvoluparà els projectes d'innovació docent presentats per posar a l’abast del nostre estudiantat el coneixement adquirit durant l’estada.

El Programa Internacional UVemprén Aprèn ha estat possible gràcies a l’aliança entre el Banc de Santander i la Universitat de València mitjançant la qual es promouen les activitats del campus d'emprenedoria universitària UVemprén – Santander Universidades.

Més informació en aquest enllaç.