UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència posa en marxa el programa Marketing Skills Universitat de València

  • 14 de març de 2023
Image de la noticia

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència convoca 40 places per a participar en el programa formatiu i optar als premis de la primera edició de «Marketing Skills» Universitat de València amb l’objectiu de desenvolupar habilitats de màrqueting i competències transversals emprenedores, i alhora fomentar la creativitat i introduir les persones participants en l'ecosistema emprenedor de la Universitat de València i optar per l'emprenedoria com una opció professional més de manera paral·lela al desenvolupament dels seus estudis.

Aquesta convocatòria de premis sorgeix del Programa UVemprén aprèn per a projectes d’innovació docent en emprenedoria universitària dirigit al PDI de la Universitat de València. El programa és possible gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat de València i el Banco de Santander per a impulsar el Campus de Emprendimiento UVemprén – Santander Universidades.

La directora del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària Marketing Skills Universitat de València és la professora titular Carmen Pérez Cabañero.

La convocatòria va dirigida a l’estudiantat de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculat en el curs acadèmic 2022-2023.

El programa tindrà lloc a la Facultat d’Economia en 5 sessions, els dies 24, 28 i 31 de març de 2023; 18 i 28 d’abril de 2023, en horari de vesprada (15:30h-18:30h).

Les persones participants, després de rebre una formació específica i transversal, treballaran en equip per a la presa de decisions en el joc d'empresa que es desenvoluparà en el programa. En acabar les seues decisions, duran a terme la presentació pública dels resultats obtinguts, en què hauran de defensar els seus resultats i competir amb la resta d’equips per optar als dos premis al millor equip.

S’optarà als premis següents:

  • Un primer premi MKS de 800 € a l'equip que obtinga una major rendibilitat global.
  • Un segon premi MKS de 400 € al segon equip d’acord amb el mateix indicador.

Les sol·licituds per a la participació en el programa s’han de presentar emplenant la sol·licitud de participació disponible en el següent enllaç, a través d’una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), a través del tràmit específic “Premis Marketing Skills”. Caldrà aportar la sol·licitud de participació i, si s’escau, la documentació acreditativa de la participació en jocs de simulació de decisions. També s’ha de sol·licitar la beca a SANTANDER UNIVERSIDADES a través de la plataforma Becas Santander.

El termini de presentació de sol·licituds comença l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i acaba el 16 de març a les 23.59 h.

Per a més informació de la convocatòria podeu fer clic al següent enllaç.