UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Jornada del 5é Cicle “Jornades sobre Economia Social i Nous Models Sostenibles” de l'Aula Empresocial

  • 1 de setembre de 2023
Image de la noticia

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (AulaEmpresocial) de la Universitat de València UVemprén i la Diputació de València celebra la seua quarta jornada de l'eix de nous models de negoci sostenible dins del cicle 5é Cicle “Jornades sobre Economia Social i Nous Models Sostenibles” que se celebra pel territori de la província de València.

Aquesta jornada s'ha celebrat al Campus dels Tarongers de la Universitat de València el 20 de setembre. Aquesta jornada està centrada en els nous models de negoci sostenible amb l'objectiu de donar a conéixer als joves que una altra manera de fer empresa és possible.

En la jornada, Antonia Sajardo, professora titular d'Economia aplicada i membre del AulaEmpresocial, ha realitzat una conferència els ODS. Així mateix, Pilar Alguacil, Catedràtica de dret financer i directora del AulaEmpresocial ha realitzat una conferència en la qual ha exposat com les empreses poden realitzar accions en les seues estratègies per al compliment dels ODS.

Per a finalitzar, els assistents han pogut conéixer la Fundació Novaterra de la mà d'Emili Altur Mena, exdirector de la Fundació (recentment).

Imatges: