UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Jornada del 5é Cicle “Jornades sobre Economia Social i Nous Models Sostenibles” de l'Aula Empresocial

  • 1 de setembre de 2023
Image de la noticia

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (AulaEmpresocial) de la Universitat de València UVemprén i la Diputació de València celebra la seua sisena jornada de l'eix d'economia social dins del cicle 5é Cicle “Jornades sobre Economia Social i Nous Models Sostenibles” que se celebra pel territori de la província de València.

Aquesta jornada s'ha celebrat al Campus dels Tarongers de la Universitat de València el 22 de setembre. Aquesta jornada està centrada en l'Economia Social.

En la jornada, Antonia Sajardo, professora titular d'Economia aplicada i membre del AulaEmpresocial ha realitzat una conferència sobre què és l'economia social i les empreses que la formen.

Així mateix, Pilar Alguacil, Catedràtica de dret financer i directora del AulaEmpresocial ha realitzat una conferència en la qual ha exposat com emprendre economia social centrant-se en les cooperatives i les societats laborals. Per a finalitzar, els assistents han pogut conéixer l'una empresa social i com funciona de la mà de la seua fundadora Helga Figueroa que ha explicat les activitats de “Centre Caní Koira”.

Imatges: