UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula d'Emprenedoria inclusiva «Per Talent Emprén» posa en marxa un Punt d'Assessorament a l'Estudiantat Emprenedor (PAE2)

  • 18 d’abril de 2023
Image de la noticia
Punt d'assessorament a l'estudiantat emprenedor PAE2

L'Aula d'Emprenedoria inclusiva “Per Talent Emprén” de Fundació ONCE, Inserta Empleo i la Universitat de València fomenta iniciatives d'emprenedoria entre el col·lectiu de persones amb discapacitat de la Universitat de València, combinant les experiències i metodologies emprades en els programes formatius UVemprén de la Universitat de València i “Per Talent Emprén” de Fundación ONCE i Inserta Empleo.

Fruit d'aquesta col·laboració, sorgeix aquest nou servei per a donar suport a persones amb discapacitat que tinguen una idea de negoci.

D'aquesta manera, l'Aula impulsarà el desenvolupament de projectes d'emprenedoria mitjançant la mentoria personal i especialitzada per a estudiants de grau, màster i doctorat de la Universitat de València que tinguen un certificat de discapacitat igual o superior al 33%.

Totes les persones que tinguen una idea de negoci o interès a emprendre poden contactar amb UVemprén i presentar el seu projecte a través d'un formulari disponible en la pàgina web.

Pots trobar més informació en el següent enllaç.