UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra la I Jornada online sobre els ODS en l'Economia Social

  • 3 de novembre de 2020
Image de la noticia

El passat 3 de novembre es va celebrar, en modalitat online, la primera edició de la jornada sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en l'Economia Social. Aquest esdeveniment va ser organitzat per l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València.

La sessió va ser inaugurada per M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, i Carlos Fernández de Bielsa, vicepresident de la Diputació de València.

A continuació, la catedràtica de Dret Financer i Tributari, Pilar Alguacil, directora de l'Aula Empresocial, va presentar les activitats realitzades per l'Aula. Seguidament, Antonia Sajardo, professora de la Universitat de València, va realitzar una ponència sobre “L'economia social i els ODS: Un binomi de sinergies”.

Després, es va iniciar una taula redona sobre experiències empresarials de “Bones pràctiques”, participant en aquesta ocasió la cooperativa Sapiens-Energía, Fundación Novaterra i Cooperativa Agromas. Posteriorment, es va celebrar una altra taula redona sobre el “Laboratori ODS”, en la qual van participar Teresa García Muñoz, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, i Pilar Alguacil, directora de l'Aula Empresocial.

La clausura de la Jornada va ser a càrrec de Nardi Alba, directora general de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (CONCOVAL), i Teresa García Muñoz, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana.