UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra a Mislata una nova edició dels seus seminaris per a joves sobre emprenedoria en cooperativa

  • 20 de maig de 2021
Seminari de l'Aula Empresocial en Mislata el 19 de maig

El passat 19 de maig, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va celebrar un seminari sobre emprenedoria en cooperativa en la localitat valenciana de Mislata.

El seminari anava dirigit a l'alumnat de batxillerat i cicles formatius, amb l'objectiu que coneguen la fórmula d'emprenedoria en cooperativa, explicant-los el funcionament d'una cooperativa. L'esdeveniment va ser inaugurat per Carlos Fernández Bielsa, alcalde de Mislata i vicepresident de la Diputació de València.

Seguidament, es va presentar l'Aula Empresocial per part de la seua directora, la catedràtica de Dret Financer i Tributari Pilar Alguacil, qui a més va impartir la conferència titulada «Per què emprendre en cooperativa?».

A continuació, es va explicar què és una cooperativa de la mà de José Albors Orengo, tècnic de FEVECTA. Seguidament, es va fer una presentació sobre motivació de l'emprenedoria a càrrec de la professora de l’ESIC Andrea Rey Martí.

Després d'una breu pausa, es va passar a la taula d'experiències de cooperativa juvenil, en la qual va participar la cooperativa Rodant, una empresa de treball que ofereix un servei de repartiment de menjar amb bicicleta i de ciclomissatgeria.

Documentació:

Cartell