UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebrarà una jornada global sobre Emprenedoria Sostenible i ODS

  • 25 de juny de 2021
L'Aula Empresocial celebrarà una jornada global sobre Emprenedoria Sostenible i ODS

El pròxim 23 de setembre, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València organitzarà una jornada per a aglutinar i resumir els continguts de les jornades precedents celebrades entorn dels diferents eixos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Al llarg dels últims mesos, l'Aula Empresocial ha desenvolupat en diferents localitats de la província de València una sèrie de Jornades dedicades a l'emprenedoria en cooperativa en relació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, centrades cadascuna d'elles en algun dels eixos marcats per Nacions Unides.

Així, en la jornada del 23 de setembre, que tindrà lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València, es recolliran els diferents aspectes recollits en les cites anteriors per a abordar el tema des d'una perspectiva global.

La Jornada serà inaugurada per la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, i el president de la Diputació de València, Antoni Francesc Gaspar Ramos, mentre que en la clausura estaran presents el vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, i la directora general de Treball Autònom, Economia Social i Responsabilitat Social de les Empreses del Ministeri de Treball i Economia Social, Maravillas Espín Sáez.

El programa de la jornada s'estructura en una conferència inicial, «Els ODS i l'Agenda 2030», impartida per la catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València, Pilar Alguacil Marí, una taula de conferències i una taula de bones pràctiques en la qual participaran representants de diferents empreses de l'àmbit cooperatiu.

La jornada es desenvoluparà entre les 10 i les 14 hores del dia 23 de setembre de 2021, i podrà seguir-se simultàniament en modalitat en línia. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.