UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula EMPRESOCIAL es reuneix amb la Federació de Cooperatives d'Habitatges de la Comunitat Valenciana

  • 14 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El passat 14 d'octubre va tindre lloc una reunió entre l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula EMPRESOCIAL) de la Universitat de València i la Federació de Cooperatives d'Habitatges de la Comunitat Valenciana (FECOVI).

Dimecres passat 14 d'octubre, l'Aula EMPRESOCIAL es va reunir amb Vicent Diago i Fran Merino, president i tècnic respectivament, de *ECOVI, la Federació de Cooperatives d'Habitatges de la Comunitat Valenciana.

La reunió es va celebrar amb la finalitat de tractar els aspectes de la Guia sobre Cohousing que estan elaborant Pilar Bonet, professora titular de la Universitat de València; Cristina Grau, assessora jurídica de la Federació de Cooperatives, Consumidors i Usuaris de Catalunya; i Mª Pilar Alguacil, catedràtica de Dret Tributari i Financer de la Universitat de València, juntament amb la col·laboració de FECOVI.

Així mateix, s'ha dissenyat una Jornada sobre el Cohousing que se celebrarà el 9 de novembre. De la mateixa manera, l'Aula EMPRESOCIAL ha sigut contractada per a confeccionar una guia per a la Conselleria d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.