UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial organitza la primera jornada sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'Economia Social

  • 23 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 3 de novembre tindrà lloc la I Jornada “Els ODS en l'Economia Social”, que ha organitzat l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València.

Aquesta jornada en línia està organitzada per l'Aula Empresocial de la Universitat de València i la Diputació de València, en col·laboració amb Digisost i la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (CONCOVAL). L'objectiu d'aquest esdeveniment és acostar al públic assistent els Objectius de Desenvolupament Sostenible en la seua relació amb l'Economia Social.

El programa, que s'iniciarà el 3 de novembre a les 10 hores, serà inaugurat per Carlos Fernández de Bielsa, vicepresident de la Diputació de València, i M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València. A continuació, tindran lloc dues conferències a càrrec de Mª Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la UV i directora de l'Aula Empresocial, i Antonia Sajardo, professora titular d'Economia Aplicada de la UV.

Seguidament se celebrarà un panell de ponències centrat en bones pràctiques en l'àmbit cooperatiu, amb representants de les cooperatives Sapiens-Energía i Agromas, a més de la presència d'Emili Altur Mena, gerent de la Fundación Novaterra. Aquest panell estarà moderat per Alicia Mas Tur, professora titular de Direcció d'Empreses de la Universitat de València.

Per a finalitzar, està prevista una taula redona amb el títol “El laboratori ODS”, amb la presència de Mª Pilar Alguacil i Teresa García Muñoz, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, que serà també l'encarregada de clausurar de la jornada.

L'enllaç per a seguir l'esdeveniment és accessible des d'ací.