UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial organitza una nova Jornada d'Autoocupació Universitària Sostenible en el marc de la I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València

  • 15 d’octubre de 2021
L'Aula Empresocial organitza una nova Jornada d'Autoocupació Universitària Sostenible en el marc de la I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València

El pròxim 19 d'octubre tindrà lloc la segona jornada del Cicle d'Autoocupació Universitària Sostenible, dedicada a les Empreses d'Inserció. Aquest esdeveniment coincideix amb la celebració de la I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València, que tindrà lloc del 18 al 22 d'octubre.

L'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València contínua amb el Cicle de Jornades d'Autoocupació Universitària Sostenible. Aquesta segona cita estarà centrada en el tema de les Empreses d'Inserció, i tindrà lloc el dia 19 d'octubre a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació.

Aquest cicle, destinat a promoure l'autoocupació sostenible entre l'estudiantat universitari, està format per tres Jornades en cadascun dels campus de la Universitat de València. La primera, sobre societats laborals, va tindre lloc el passat 20 de setembre en la Facultat de Dret, mentre que l'última, que abordarà l'estudi de les empreses sostenibles, està prevista per al pròxim 2 de novembre en la Facultat de Farmàcia.

El Cicle d'Autoocupació Universitària Sostenible està finançat per la Direcció de Coordinació de Diàleg Social de la Presidència de la Generalitat Valenciana, pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), pel Ministeri de Treball i Economia Social i per l'Aula Empresocial.

Per a la inscripció a la segona jornada es pot seguir aquest enllaç.