UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial organitza una nova jornada sobre gestió de cooperatives

  • 3 de novembre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 9 de novembre tindrà lloc la II Jornada sobre Gestió de Cooperatives: “Qüestions Jurídiques i Fiscals del Cohousing Cooperatiu”, organitzada per l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Diputació de València i la Universitat de València.

Aquest esdeveniment comptarà, a més, amb la col·laboració de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperativas Agroalimentarias de España i la Universitat de València i de la Federació de Cooperatives d'Habitatges i Rehabilitació de la Comunitat Valenciana (FECOVI).

El programa de la sessió començarà a les 10 hores, amb la inauguració a càrrec de Teresa García Muñoz, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, i Francisco Javier Palao, degà de la Facultat de Dret de la UV.

Posteriorment, tindrà lloc l'obertura de la 10a edició del Diploma de gestió tributària i comptable per a cooperatives, presentada per Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la UV i directora del Diploma. A continuació, se celebrarà el panell de conferències “La Guia de Cohousing cooperatiu de la CV”, amb la participació de Cristina Grau, sòcia d'FGC ADVOCATS SCCL; Pilar Bonet, professora titular jubilada de Dret Financer i Tributari de la UV; i Pilar Alguacil, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la UV. El panell serà moderat per Fran Merino, director tècnic de FECOVI.

Seguidament, tindrà lloc la taula redona: “El cohousing: qüestions que planteja per a la seua creació i consolidació”, en la qual intervindran Elena Azcárraga Monzonís, directora general d'Habitatge i Regeneració Urbana de la Generalitat Valenciana; Vicent Diego Ramón, president de FECOVI; i Teresa García Muñoz, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme de la GVA.

Finalment, a les 12 hores està previst el fòrum d'experiències “El debat de les cooperatives de cessió d'ús sobre temes jurídics i fiscals”, que precedirà a la clausura de la jornada, a càrrec de Rubén Martínez Dalmau, vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la GVA, i M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València.

Més informació i el programa complet en aquest enllaç.